Sofia: Torbjörn is on fire

Lite Torbjörnskvaller:

Natten till söndagen (tid oklart pga byte från vintertid till sommartid)

Jenny, Lisa och jag är påväg hem på Rydsbussen när Torbjörn kliver på vid Stora torget, troligtvis efter en galen festkväll på Ågatan. Då vi bor grannar betyder detta att vi går mot lägenheterna samtidigt, dock med några tiotal meters mellanrum. När vi tjejer har nått fram till dörren ropar en lite lätt berusad Torbjörn något i stil med:
"Hey Ladies! You look beautiful! I have beer! Do you wanna come up? I live up here if you need me!"
Varför Torbjörn alltid pratar engelska varje gång han pratar med oss är en gåta. De enda gångerna han sagt något på svenska till någon av oss är när man hamnar i hans kassa på hemköp. Sist jag handlade av honom på hemköp log han lite skamset och finurligt.
Slutsats: It's confirmed! Torbjörn ÄR tillbaka. Han har brytit sig ur sin vinterdepression och han är on fire! Tjejerna på 148:an ser fram emot fler Torbjörnbravader.


Kommentarer
Postat av: moa

men gud säg inte att ni INTE gick upp till honom?!?!?!? det här är ju vad vi drömt om!!!!!! jag är helt förbryllad!!!!! men hallå var det inte några andra som trodde ni var utbytesstudenter? alla kanske tror det? ni ser så internationella ut! men är fortfarande helt AAAAAHHHGHHGHGHGDLSDAKLDKSFNSJFNAJNALKMLDSNJ lite så känner jag. torbjörn, vad jag älskar honom. verkligen ÄLSKAR.puss ses snart

2012-03-27 @ 22:51:22
URL: http://noparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0