Moa: Fyllde 20 igår!

SJUKT dålig uppdatering här, men whatever.
 
Igår fyllde jag 20!!!!!!!!!!!!!!! Jag hade vääääärldens bästa dag verkligen. Nu ska ni få höra!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Allra först blev jag väckt av sång från Lisa och Sofia och de gav mig ett vaniljhjärta och bästa presenterna!
 
Sen gick jag och Johanna till skolan och pluggade. Det gick inte så bra att plugga men jag hade roligt och det är huvudsaken på sin födelsedag. Sedan gick vi och tittade på när LiTHe Blås spelade i Colosseum. Lisa och Sofia var bäst, såklart. Är så himla stolt över dem!
 
Efter det cyklade jag och Lisa in till the city där jag satte mig på bibblis och pluggade en stund. Sedan mötte jag Anna, Stina, Sofia och Lisa och vi gick på stan och jag köpte mina favvoskor som jag glott på en evighet nu. OCH SEN så avslutade vi kvällen på Överste Mörner med SVINGOD mat och dryck. 
 
Här får ni några coola instabilder med lite olika filter och sånt coolt:
 
 
Alltså så jävla gott med restaurangmat. SÅ JÄVLA GOTT. Och värt och roligt och trevligt. Älskar mina vänner verkligen, finaste i världen. 
 
Där har ni min födelsedag. Världens bästa.

Moa: Löööööördaaaaaag

Igår var också en sådan där kväll när alla var borta och gjorde olika grejer. Herregud det börjar ju bli vanligt... hjälp. Jag var i alla fall på tackfest på Örat, som vi hade ordnat för våra fina faddrisar. Det var skitkul, vi åt och drack och dansade och jag var utklädd till Jungfru Maria och spillde i vanlig ordning ut allt jag höll i. 
 
Idag är jag och Lisa lagom sega och just nu skitmätta MEN nu börjar det roliga: bakandet! Imorgon kommer delar av min släkt hit så då ska vi fika fika fika fika fika. FIKA. Fika fika. 
 
Ska fortsätta skratta åt allt nu. Allt är så fruktansvärt roligt idag. Som att Lisa luktar gubbsvett i ena armhålan till exempel.
 
Maria och Jesus.

Moa: Ovve-invigning!

Första gången typ någonsin som jag, Lisa och Sofia ska iväg, men till helt olika ställen. Lisa drog på Skördefest, Sofia är på balettmys och jag själv ska inviga min turism-ovve! Ska bli skitkul. Dock är jag lame och fattig och hade inte råd med kravall-biljett så jag får hitta på något billigare att göra när alla de andra drar till Intervallen. Exempelvis Platens. Platens blir det nog. 
 
Eftersom jag är ensam hemma nu så kan jag lyssna på You Can Call Me Al hur högt och hur många gånger jag vill. Det ÄGER. Fast å andra sidan hatar jag att vara ensam hemma... nåja nu ska jag dricka julmust(!!!!!!!!).
 

Sofia: dålig uppdatering

Lite dålig uppdatering här av oss nu tycker jag. Vi ska rycka upp oss, promise!
Nu längtar jag bara till fredag för då är det konsttenta, ska bli så skönt att få den avklarad så man kan fokusera på att ha ett liv igen. Sen på kvällen är det balettmys med BlåsYran. På lördag kommer den som alltid får mig på bättre humör hit, Mackan! Då ska vi bara dega hela dagen!


Moa: En uppdatering

Gick på teater i onsdags. Änglar i Amerika. Svinbra, verkligen sjukt jävla bra. Trots att den var FYRA TIMMAR så var det så jävla värt, för den var åh så himla fucking bra. 
 
Sen var det kanelbullemüs här igår. Lisa hade bakat uppåt 80 bullar och bjöd hit det trevliga folket och vi åt och spelade spel och hade roligt osv. Lisas bullar är det bästa som finns.
 
Och till sist då, vi har bokat en resa till Berlin. Vi blir 14 stycken. Försöker föreställa mig hur det blir på flygplatsen, kommer skratta. Kommer skratta ännu mer på flygplatsen på hemvägen. Ja, det ska bli spännande i alla fall. Och himla kul.
 
Här är en bild på Lisas bullar.
 
 

RSS 2.0