Moa: Vi är inte bäst, vi är sämst

Japp. Följetongen fortsätter när ni minst anar det! Spännande va, hehe. 
 
Jag har haft många roliga dagar förra veckan. Så bered er på ett bild- och textrikt inlägg!
 
I tisdags hade vi uttagning för nya STiG, himla duktiga små knoddar alltså! Och efter det var det kö till Luciakraballen som gällde. 12 timmar räckte dock inte för biljett, så vi gick hem trötta och ledsna dagen efter. Tur att vi fick massa filmning och klippning gjord i alla fall, och åt massa godsaker som Fredrik köpt. Tack Fredrik.
 
 
I onsdags åkte jag med delar av styrelsen och delar av STiG till Stockholm för att gå på Turistgalan. Vaknade en halvtimma innan bussen gick (tack Johanna som ringde och kollade var fan jag var), men hann packa, skriva ut biljett och klä på mig innan jag satte mig på bussen. Och sen sov jag.
 
Så under själva dagen var jag och typ alla andra supertrötta och kämpade för att hålla oss vakna under föreläsningarna. Roligare blev det på kvällen när vi drack gratis öl, rockade loss med en professor från NASA, snackade med Fuglesang och hittade massvis av heliumballonger.
 
 
På torsdagen åkte mina turism-vänner hem, men jag stannade för att gå på Sweeney Todd med Anna! Hann med en sväng på Cindy Sherman-utställningen på Moderna också, och det var... aaaaaaa. Jag grät. Så fantastiskt och vidrigt var det, att jag grät. Och mådde fysiskt illa. Så iväg och se den nu allihop!!!!!!! 
 
Sweeney Todd var också lite vidrig, men mest rolig! Peter Jöback var FAB. 
 
 
Avslutade torsdagen med kex och te hos Annas mamma, innan vi på fredagen begav oss hem till Linköping igen.
 
Och det roliga bara fortsätter. För på fredagen tog jag och Sara oss hem till Petra där det bjöds på jellyshots, vilket resulterade i kul stämning. Gick till Platens för att dansa loss och drack lite glögg hos Petra efteråt innan jag och Sara cyklade vilse och mötte tidningsbudet och ramlade omkull och sådär.
 
 
 
Nåja. Lördagen = huvudvärk from hell, men trotsade den och köpte Kims biljett till Luciakraballen. TACK KIM! Så efter festerifest och ett par mellanfester så lyckades jag, Lisen och Petra ta oss in på Kårallen. Jag kände dock att det var enough där vid 2-snåret och mötte upp Sofia, Sofia, Emelie och blåsvänner där jag samlade och förbrukade min sista energi för natten. 
 
 
Så blev det söndag och jag och Sara begav oss ut i snöstormen av okänd anledning, men kom hem med pizza så vi kände oss nöjda. Ännu mer nöjda när söndagsfilmen fick bli Sweet Home Alabama. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0