Sofia: Ber om ursäkt

Förlåt att vi på 148:an är lite dåliga på att uppdatera. Vi är också sämst på att avsluta följetongar. Det är främst för att det är rätt mycket på G här i hushållet. Jag håller på och flyttpackar + sliter med min c-uppsats (det börjar faktiskt arta sig), Moa har festeriobligationer + sliter med sin b-uppsats och Sara är snäll och hjälper sin faster på hennes gård ute på landet + är hundvakt nästan varje dag.
Men jag tänkte nu hursomhelst ge er en liten uppdatering om vad som har hänt in my life den senaste veckan!

Sara har gått bananas och julpyntat hela lägenheten så nu är det julstämning till max! Gillar hennes väldigt innovativa julgran i vardagsrummet skarpt!
 
I fredags tog jag helg från c-uppsatsen och gick på fredagspuben med LiTHe Blås. Sedan var det balettmys och spelning på kvällen vilket var väldans trevligt! Jag hann även med att crasha en STIG-fest hos Petra vilket även det var väldans trevligt.

På lördagen vaknade vi upp till ett supermysigt vinterväder! Så himla skönt att vinterdvalan bröts lite grann. Under mina vinterdvalor brukar jag alltid få ryck och göra något radikalt, speciellt med mitt hår (tidigare år har det resulterat till att halva håret åkt av och att jag till exempel har färgat det knallrött). I år blev det chockrosa ombre och jag är helnöjd. Kände att jag behövde nått sånt i vinterdeppen. Vi färgade även en slinga a la Lavrine Lavigne i Saras hår!
 
På lördagskvällen fick jag ett efterlängtat besök från mina kumlatjejor Emelie och Sofia (Emma var saknad). Vi åt god mat och snackade skit. Jag alkoholhetsade Emelie som vanligt. Vi drog vidare mot Sollos och träffade massa fina blåsare, sedan blev det en mellanfest hos Bamse som hade inflyttningsfest för att sedan gå tillbaka till Sollos. Vanligtvis brukar folk däcka efter 12-snåret men igår körde vi dansgolv fram till fyra på morgonen!
 
På söndagen trotsade vi bakfyllan och snöovädret för att gå en snabbis på julmarknaden i Gamla Linköping. Det var snöigt som fan och kallt som fan men ändå värt det eftersom en massa julklappar hittades.
 
Helgen får: FEM TOASTERS AV FEM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0