Sofia: Jullov

Trots att jag har en c-uppsats att skriva (blev klar med den igår!) så har jag ändå tagit mig lite jullov! Bara legat i soffan och kollat på Sex and the city, hängt på Satin och träffat massa old friends. Precis så som ett jullov ska vara.
Julafton var som vanligt: Vi åt en jävla massa mat, Fanny delade ut julklappar och Farmor somnade fem minuter in i Kalle Anka.
 
Har även hunnit med en del träning. Min mamma är ju världens hurtbulle så hon bangar aldrig när det rör sig om tränig. Utanför Hällabrottet där mina föräldrar bor finns det en stor hög med en massa konst på. Upp till den här högen kan man ta en trappa som är på drygt 427 steg vilket ger jävligt bra träning. Så standardrundan är att springa från parkeringen till trappan, ta trappan upp och springa bilvägen ner och tillbaka till bilen.
 
 
På annandagen blev det Satin (bästa utestället i Örebruuuuu). Och kvällen var helt amazing! Men det sköna med att komma hemhem är ändå att se att inget riktigt förändras. Som Satin på annandagen, det är precis som det brukar vara.
 
 
Precis som Moa skrev blev det Satin igen redan andra dagen efter vi hade varit där sist. En riktigt bra spontangrej så där. Var även mys att träffa alla tjejor som man inte sett på år och dar!
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0