Moa: I teorin skulle det vara skönt att inte göra någonting

Min hjärna är helt fuckad. Jag är inte van med att lördag+söndag är helt oplanerade. Jag behöver MÄNNISKOR herregud, det känns som att jag kommer mögla in i vår mörka lägenhet när som helst. Och Sara är i Hampetorp och inget är i sin ordning. 
 
MEN, fredagen var fan bästa på länge. Eftersom febern hade gått ner (tack ipren för det) så var allt bara så himla problemfritt och roligt och superfint! Fick mat och white russian och grejer hos She-type innan vi fortsatte kalaset på [hg]. SÅ HIMLA NÖJD BARA. Thanks to everyone involved.
 
Snor She-types fagra bild på oss fagra töser:
 
Men nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Hela gårdagen gjorde jag... ingenting. Idag har jag knappt lämnat lägenheten förutom när jag desperat följde med Sofia till Hemköp för lite action. Och när Hemköpsbesöken är det action man får under en dag är den dagen FAN TRÅKIG. Jag hatar tråkiga dagar, får panne på tråkiga dagar.
 
Ska tvinga med min syster till kyrkogården sen när Sofia är på rep. Dels för att titta på hur fint det är där nu i allhelgona-tider men också för att jag inte kommer palla min sjuka söndagsångest ensam. AAAAAAAAA ÄR SÅ I BEHOV AV LITE DRAMA IDAG SNÄLLA DETTA ÄR ETT ROP PÅ HJÄLP KOM HIT OCH GE MIG NÅGOT ATT SKRATTA ÅT/BLI FÖRBANNAD PÅ/GRÅTA ÖVER!!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0