Veckans följetong: Film- och seriekaraktärer

Den här veckan kommer vi att välja ut olika karaktärer från filmer och serier för olika speciella tillfällen. Film- och serievärlden är ju full av fantastiska karaktärer, perfekt lämpade för olika tillfällen i livet!

Så, idag ska vi välja en karaktär som vi vill gå på slumberparty hos. 

Sara:
Vad vore väl ett slumberparty hos Elle Woods från Legally Blonde. Det skulle verkligen vara det ultimataste ever! Äta chocklad, ha kuddkrig och snacka skvaller på professionell nivå. Jag skulle lätt ha på mig mina rosa Mimmi Pigg-pyjamasbyxor och mina fluffiga tofflor. Ha en najs ansiktsmask i fejjan, få naglana målade och mina problem fixade. Och jag skulle få lära mig "The bend and snap" från mästerinnan. Gosh, vilken östrogenkick!

 
 
Sofia:
Den ultimataste slumberpartybruttan måste ju vara Shoshanna från tv-serien Girls! Jag kan tänka mig att hon skulle laga flera små plockmatsrätter i miniminiformat och cupcakes i miniminiminiformat. Och när man kommer in genom dörren får man en hemmagjord partyhatt, made by Shoshanna. Givetvis drar hon igång truth or dare och levererar line efter line, såsom hon brukar göra. Frammåt småtimmarna får vi, som inte är en good girl som Shoshanna, henne att shota fireball vilket leder till att hon däckar på soffan.
 
 
Moa:
Just nu är jag för trött för att tänka, så väljer kort och gott Blair Waldorf bara för att ett slumberparty hos henne = sköna sängar och personal som servar en allt man (Blair) vill. Jag tänker att så länge jag är på hennes goda sida så kan det ju bara bli succé. Och så är hon ju världens roligaste.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0