VECKANS FÖLJETONG! Kvällens tema: Strandsatt på en öde ö...

Temat för ikväll är strandsatt på en öde ö tillsammans med... Ja, vem skulle du nu vilja vara tillsammans på en öde ö med på obestämd tid där överlevnadsskills är A&O? Så här tänker vi:

Sofia:
Jag skulle lugnt vara strandsatt med min barndomsidol Lara Croft. Tillsammans kan vi utforska grottor, leta fram arkeologiska fynd och grilla lokala djurarter över elden medan vi sjunger humbaya. Jag vet att Lara skulle ta hand om mig, kanske till och med uppfostra mig som en dotter (önsketänkande). Jag skulle alltid vara trygg i hennes närvaro. Och efter några veckor skulle jag vara lika cool, fierce, skillad, superawesome och baotaball som henne!

 
Moa:
Man kan ju resonera som så att någon som KAN naturen skulle vara den mest lämpade. En riktig Robinson Crusoe helt enkelt. Om det nu finns någon som vet hur man klarar sig, men också ingenting hellre vill än att vara där ute i vildmarken, då har man hittat rätt person. En tvättäkta nature-lover, och en ofattbart stilig en, ja vem om inte Chris McCandless? Tänker att de misstag han råkar göra *tänker ej spoila världens bästa film*, har han nu ju lärt sig av, så ingenting kan gå fel längre. Vi ska bara utforska, uppleva, äta, sova, ligga, bada, skratta, sjunga, skriva dagbok och berätta fina historier för varandra.
 Sara:
Någon som jag inte skulle ha något emot att vara strandsatt med på en öde ö med är Captain Jack Sparrow. Han är ju en fantastisk pirat som brukar ha stenkoll på vart romgömman är, vilket kan vara lite skojjsigt att underhålla sig med när man är fast på en öde ö. Sola, bada, dricka rom och ha lite rajtantajtan bakom en palm. Captain Sparrow har dessutom lyckats ta sig ifrån en sådan situation två gånger förut så det känns lite hoppfullt. Men annars så får jag väl helt enkelt njuta av livet som strandsatt med historiens sexigaste pirat.   

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0