Moa: Och nuuuu har vi internet!

Som ni kanske har listat ut så fick vi inte internet i fredags, utan igår. Det var en obeskrivlig känsla när jag klickade upp en fönster och så... ja wow. Den känslan.
 
Vi hade nämligen prövat med allt. Pratat med vår hyresvärd, gått till Starbucks och youtubat installationsvideor, pratat med vår hyresvärd igen, försökt skriva in alla möjliga kodkombinationer, ringt Vodafone vars kundtjänst vi inte når, gått till Vodafone-butiken, startat om modemet, ringt ett annat Vodafone-nummer vars telefonsvarare är på tyska och vi chansat oss fram, pratat med en från kundtjänsten som sa att han skulle skicka en kod till oss inom två timmar, efter ett dygn ringde vi igen där en annan kille gav oss en annan kod... Och så efter det sista samtalet, när vi trodde att allt var kört eftersom ingenting fortfarande fungerade, då tog vi våra sista krafter och startade om modemet en sista gång. Så händer det: Internet!
 
Okej, veckan som gått:
 
Jag och Mackan drog till IKEA i onsdags och kände oss lite som hemma. Här finns Marabou och Aladdin-askar och starkvinsglögg för 25 kr/flaskan!
 
I måndags hängde vi i Friedrichshain och käkade nudlar och kebab innan vi besökte........
 
.... Humana! Fem våningar second hand och OM VI FYNDADE? Mmmm.
 
Gick supervilse någon dag förra veckan och hittade denna najsiga målning. Försökte hitta den igår igen, vilket jag gjorde, men gick supervilse igen när jag skulle hem. FÖRSTÅR INTE, för jag har skitbra lokalsinne annars och hade verkligen förberett mig igår genom att memorera kartan i huvudet och så. Men det hjälpte icke, nej. En tänkt 20 minuters promenad blev ca 1 timme och 20 minuter. Nåja, tur att det finns mycket att se under tiden.
 
(Observera att allt är målat, även fönstren.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0