Moa: Lyxar med citronkaka bara för att det är lördag

Har lite olika Starbucks-identiteter. Det här att de ska skriva ens namn på koppen... det funkar inte prima ballerina när en heter Moa. På Starbucks på Ku'Damm får jag dock hålla mig till Moa, för här jobbar liksom samma människor och det blir konstigt om jag helst plötsligt skulle byta namn. Men idag! Idag fick jag bli en Moe! Yeah. 
 
Annars håller jag mig till ett av mina mellannamn: Maria. Det är något mer internationellt än Moa. Maria har å andra sidan blivit Marie några gånger, men vad tusan. Skönt med lite namnvariation ibland.
 
 
Igår drack vi lite bubbel som vår hyresvärd hade lämnat åt oss i kylen (VÄRLDENS BÄSTA HYRESVÄRD?). Vi konstaterade att ifall det hade varit utan kolsyra, samt ljummet, var det förvirrande likt fulvin i smaken. Trots det var det GOTT, vilket kan bero på att det är VSR-helg och vi känner lite längtan efter just... fulvin. 
 
Fredagskvällen spenderades i Friedrichshain på vernissage (Sofia får berätta mer om den för hon har mer koll). Man kunde i alla fall tatuera sig gratis där, vilket vi inte gjorde pga hade inga bra tatueringsidéer. Efter vernissagen promenerade vi runt East Side Gallery lite innan vi u-bahnade oss hem. 
 
AND TONIGHT: WARSCHAUER STRASSE BABY!

Kommentarer
Postat av: frida

ååh älskar warschauer strasse!!!

2014-02-08 @ 16:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0