Moa: Jahaja hej och hå

Tack till Sofia som håller ställningarna här på bloggen. Jag själv har haft mindre att göra än henne, men skyller i alla fall på att jag har haft mycket att göra. Egentligen har jag inte det, igår till exempel så låg jag i soffan hela dagen och tittade på Gossip Girl, Vem Vet Mest och Mandomsprovet. 
 
Nå i alla fall, jag läser turism nu. Ska på mitt första seminarium idag och är fett nervös... uhuhuh. Men det kommer gå bra, så ska försöka chilla lite nu. Simon & Garfunkel hjälper till med det, som vanligt.

Sofia: Sjuuuuuuuuuuuk

Det som absolut inte får hända under Nolle-p har hänt: Jag är sjuk. Gårdagen spenderades med Love actually i soffan och denna dag har inte sett bättre ut (dock har Love actually blivit utbytt mot Gossip Girl säsong 1). Fast nu måste jag faktiskt rycka upp mig och plugga lite trots att jag är sjuk. Jag intalar mig själv att allt kommer kännas bättre imorgon. Det kommer det. Jag lovar. Det suger dock att alla andra festar loss på Playsation medan jag är fast här med mitt snor och min hosta. Inte mycket till sällskap. Som tur är kommer Tim Gunn på besök kl. 22.00 och räddar min kväll.

Jenny - Nolle-P finns även i Norrpan

 
Hej alla goa gubbar! Ville bara titta in för att säga att Nolle-P är i full igång i Norrköping också! Bilden är från i lördags när vi hade fulsittning med tema Zoo/Djungelvrål. En knapp vecka med Nollan kvar, sen börjar allvaret på riktigt igen.
Nu ska jag iväg på introduktionsföreläsning till kommande kurs. Fram med lagboken igen alltså! Puss

Sofia. Full rulle!

Yo, bitches!
Jag är inte död, bara hiskeligt upptagen! Det är fullt upp med nollningen nu plus allt plugg. Nollningen har verkligen varit jätterolig men ska ska bli skönt att kunna ha ett liv också sen när det är över. Andra veckan, here we go!


Moa: ÅH TILL MAGALUF...

... styrde vi vår sista resa.


Sofia: Peppar inför nollning!

Eftersom jag är fadderist är det lite tid som tillägnas sig själv dess kommande dagar innan Nolle-p. Det är tusen saker som ska fixas innan måndag, man hinner aldrig riktigt slappna av. Men jag är ändå sjukt pepp för jag vet att det kommer bli jätteroligt! Är nervös men ser samtidigt fram emot nästa vecka då alla SeKeL-nollan kommer!

Bara älskar Eric på den här bilden!


Sofia: Everyone is back in town!

Hemskt mycket hej!
Nu är (hör och häpna) alla fyra tillbaka på 148:an! Alltså är cirkeln ännu en gång sluten, säcken ihopsnörpen och ja, allt i sin ordning helt enkelt.
Detta är vad alla gör EXAKT JUST NU:

Lisa: Lyssnar på gangsterrapp och fixar och donar med kläder och krimskrams, som vanligt.
Jenny: Byter om då hon precis kom ur duschen.
Moa: Sitter vid datorn (kunde dock inte se exakt vad hon gjorde på datorn eftersom det innebar att jag skulle ha behövt smygt bakom hennes rygg och kollat över axeln, detta skulle ju vara lite för stalkigt och hon skulle blivit misstänksam).
Jag: Sitter och skriver detta inlägg med dessa ord. Precis nu!


Jennybenny is back in town!

Och hon har också haft en fantastiskt sommar. Den bästa för att vara helt ärlig! ♥
Ny termin nalkas. Ba köööör va!!

Lisa: Tack Moa!

Tack fina Moa för det fina inlägget tillägnat mig! Precis vad jag behövde då jag har haft världens längsta, tråkigaste och onödigaste dag!
Längesen jag gjorde mig hörd känner jag! Sommaren har varit fin, varit på Hultsfred, varit utomlands i Budapest och Prag, jag har jobbat två veckor, hoppat av min sommarkurs, glidit runt, gjort för lite, gjort för mycket. Kommit in på fyra kurser till hösten som jag ska läsa och jag känner mig peppad faktiskt! Jag söker jobb och festar ganska mycket. Om en vecka åker jag till Mallis. Med Moa. Blir fint! Jag städar så fort jag har tråkigt(?). Jag har skaffat twitter och tycker det är ganska najs. Jag har blivit besatt, och då menar jag verkligen besatt av ebay! Beställer saker hela tiden fast jag inte har råd, men vafan det är ju sjukt billigt och najs! Så nu vill jag bara att mina sjukt schyssta grejer ska komma! Ingen kommer bli förvånad om jag kommer vara med i lyxfällan snart.. Juste, jag och Moa var i Norrköping i lördags och dansade och kramades med Promoe. Han sa att han gillar mig. Så ja jag kan lite gifta mig med honom nu. Tror att han vill iaf!
#lycklig#tjej#badörva!
Kan förövrigt säga att jag nog inte kunnat få en finare sommar än vad jag fått tillsammans med Moa och alla andra fina inblandade!
#love
sa jag att jag skaffat twitter btw? #twitter

Moa: Varsågod Lisa!

Det här roliga inlägget tillägnar jag min ädla, modiga, vackra rumskamrat Lisa.

Här får du en man att tänka på när nätterna känns mörka:


Här får du en video att kolla på när du behöver skratta:Här får du en sida du kan spendera timmar vid om du känner dig uttråkad:

http://www.ebay.com

Här får du en bild som får dig att längta till nästa fredag:


Och här får du en bild på ditt största fan, din lojalaste tjänare, roligaste vän:


CHEERS!

Moa: Två saker som jag älskar

1. Popcorn


2. Hur lätt det är att fixa popcorn.RSS 2.0