Moa: Ett avskedsinlägg

Sitter i soffan med täcket, som vanligt på söndagar. Det blev lite jobbigt igår, folk var för snälla och så, jag vill liksom inte åka härifrån idag. Samtidigt som jag vill det. Jag ska ju till Dublin, min favoritstad.

Jag flyttade hit den 18:e augusti med Jenny och Sofia. Kumlatrötta som vi var, var vi mycket nyfikna på hur våra nya liv skulle artas. Vi satt mest och drack te, löste korsord, åt knäckemackor och spelade spel. Hade det himla fint. Och finare blev det allt eftersom vi lärde känna fler människor och helt plötsligt försvann höstterminen och nu är det den 15:e januari och ja, imorgon åker jag till Arlanda.

Vet inte vad jag ska skriva. Jag älskar 148:an. Sofia, Lisa och Jenny. Jag älskar hur vi är så bra för varandra, kompletterar varandra så perfekt. Jag kommer sakna dem, väldigt mycket. Jag kommer sakna att klä ut mig med Lisa på nätterna och när Sofia kommer och ger oss The Look. Jag kommer sakna att Jenny tvingar oss att äta upp frukten och när hon springer runt och skriker och säger saker man omöjligen inte kan skratta åt. Jag kommer sakna att få te av Lisa när jag är ledsen och Sofias utomordentliga goda filmsmak. Och så kommer jag sakna att gå ut från mitt rum på morgonen och mötas av frukostätande sambos och jag kommer sakna att ha någon som förstår varför jag hatar Vanessa. Jag kommer sakna våra fester, våra filmkvällar, våra Torbjörn-spionage, våra basketmatcher, HG, Hemköp, skogen... jag kommer sakna en jävla massa saker alltså. Usch vad jobbigt det blir.

MEN VAD TUSAN! Det här halvåret har varit fantastiskt och jag har aldrig varit nöjdare över att jag valde att flytta hit med Jenny och Sofia. Och jag har aldrig kunnat haft en bättre ersättare av mitt rum och min nyckel. Nu försvinner jag och vi får se om jag kommer tillbaka, som det ser ut nu så finns det inget annat alternativ, men vem vet vilka uppenbarelser jag får på Irland.

Jag lämnar 148:an. Vemodigt, men tacksamt. Ni är bäst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0