Sofia: 148:an gleder norgeparti


Sofia: Torbjörn is on fire

Lite Torbjörnskvaller:

Natten till söndagen (tid oklart pga byte från vintertid till sommartid)

Jenny, Lisa och jag är påväg hem på Rydsbussen när Torbjörn kliver på vid Stora torget, troligtvis efter en galen festkväll på Ågatan. Då vi bor grannar betyder detta att vi går mot lägenheterna samtidigt, dock med några tiotal meters mellanrum. När vi tjejer har nått fram till dörren ropar en lite lätt berusad Torbjörn något i stil med:
"Hey Ladies! You look beautiful! I have beer! Do you wanna come up? I live up here if you need me!"
Varför Torbjörn alltid pratar engelska varje gång han pratar med oss är en gåta. De enda gångerna han sagt något på svenska till någon av oss är när man hamnar i hans kassa på hemköp. Sist jag handlade av honom på hemköp log han lite skamset och finurligt.
Slutsats: It's confirmed! Torbjörn ÄR tillbaka. Han har brytit sig ur sin vinterdepression och han är on fire! Tjejerna på 148:an ser fram emot fler Torbjörnbravader.


Sofia: Lördag i Norrköping

Jenny och Lisa är på sittning i Norrköping så jag är lite ensam här i lägenheten. Men om en timma ska jag åka in till dem eftersom det är kravall på G! Blir till att dricka lite vin och se fram emot kvällen. Ciao!

Lisa: Paniiiiiiiiiiiik

Hej kära läsare.
Vi vet att ni älskar oss.
Vi älskar er tillbaka.
Far & Son kommer till Hultsfred.
Fint.
Han bredvid mig han är dj.
Puss.

Jenny: ååååååh ovveveckaovveveckaovvevecka!

Jojamen! Denna vecka är det overallsvecka och då ska overallen på alla dagar (igår somnade jag tom med den på när jag power-napade, hardcore mina vänner). Dock ska jag erkänna att jag fuskar idag eftersom att jag bosatt mig hemma framför min hemtenta...
Men nu har iafl vår nya router kommit (yay), det tär på husfriden att endast ha internet på en dator vill jag lova! Hoppas att den funkar bara. Och solen är här, guuuuuuud vad jag längtar tillbaka till min brummande dator och allt skrivande om Tajfel och Turners Social Identity Theory när solen skiner så grannt och man inget hellre vill än att sitta inne och bli blekare och blekare och fetare och fetare för varje sekund.
Jahaja, adjö så länge!

148:an hej

Jaa om ni inte förstod så SKA VI TILL HUUUUUUUUULTSFREEEEEEEEEEEEEEED!!!!!!!
WOWOWOWOWOWOWOWOWOW DET KOMMER BLI AWESOME!
148:ans vanliga galna dagar gånger 1000000000000000000000000000!
(Och vi förespråkar inte alkohol, cigaretter eller andra droger. Det är bara för konstens skull.)

Lisa: SÖNDAGSSKVALLER!

Okej okej, mycket skvaller om grannarna nu. Men alltså det här är fan fint!
12.52
Jag och Jenny sitter i köket, och helt plötsligt står det en man i hoodie på balkongen hos "crazy cat person" så okej, det bor alltså en man där, men ja han står på balkongen, böjer sig ner plockar upp en cylinderhatt (!!!!!?) och ett par solglasögon, sätter på sig detta och går sedan in igen.... okej?
Efter honom kommer då den här hunden igen, skönt att Jenny nu också sett hunden, för jag var osäker på om jag hade inbillat mig denna hund eller om den verkligen existerar. Och ja den existerar.

Lisa: dagens skvaller!

8.00
Jag går ut i köket och på balkongen mitt emot hos crazy cat person så sitter det en asstor svart hund?!!!!
8.13
Ska sätta på radion, tittar ut och ser då en kille klädd i ovve (den med ett rött och ett svart ben) gå i rask takt och vifta omkring sig piskandes med en sjukt lång pinne... varför? och vart har han varit?
13.55
Feta ungen har ny jacka. En röd.

Sofia: SMOTHIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Mixern är tillbaka och ordningen är nu återställd!


Sofia: Är lite hungrig och börjar tänka på gårdagens mat...


Lisa: hej nytt hår

Hejhej ny hårfärg och frisyr :) Dålig bild, men det är typ kopparfärg nu. Tror jag är nöjd...
Jaha, annars så var jag i Nyköping några dagar förra veckan, det var trevligt. Hade facebooklektion med min mamma, och jaaa vad ska jag säga, det gick väl bra.. Var på fest på fredagen, riktigt kul, massor av folk och liveband! Söp bort min kamera.. mindre kul dock! Så är det någon som har sett den så ja, hojta till vetja!
Åkte tillbaka till Linköping, festade lite till, efterfestade och var sedan bakis.
Storhandlade.. igen.. men det är ju så roligt att handla! Speciellt på Ica Maxi! Lovar att uppdatera inom de närmsta dagarna om ett litet projekt som vi fick med oss därifrån som vi glatt ska sätta igång med, och det kommer bli himla spännande!
Idag så var vi en sväng på stan, inhandlade två jackor på Myrorna. Fint!
Sen så har vi degat i soffan. Imorgon är det länsmuséet, plugg, dans, top model och project runway. Kommer bli en bra dag, det ska ju vara sol också :D Jeij! Jag är glad just nu. Bra va?
Jaha en lite update från mig, nu ska jag slänga en kudde på Sofia och ta en huvudvärkstablett. Hejdå

Lisa: Ta håret tillbaka

bara så alla vet så stödjer Jenny den här kampanjen "ta håret tillbaka", hon har sparat frenetiskt i en vecka nu och resultatet börjar äntligen synas!
Så gör som Jenny och låt armhålehåret växa! Det kommer iaf vi på 148:an att göra!

helgens skvaller!

Natten mellan lördag/söndag:
Tesen och Sofia står utanför toaletterna på HG när de får syn på Torbjörn som ska hämta ut sin jacka och bege sig hem. Glad i hågen som han är vänder han sig till dem på vägen ut och gör en bugning med repliken: "My ladies!" Sedan dansar han ut. Torbjörn verkar ha tagit sig ur sin vinterdvala och vaknat till liv igen, det gillar vi! Torbjörn är fin!


OBS: gammal bild på Torbjörn.


Sofia: HELGEN!

I lördags kom Elli och Tesen hit och dagen till ära var det även drinkfest. Då temat var youtube visste vi inte riktigt vad vi skulle vara så det blev Charlies Änglar från 70-talet. Allt slutade med att vi drog till HG in på småtimmarna.
Dagen efter passade vi på att ta en promenix i trädgårdsföreningen i det finfina vädret.
Jenny: introducerar dagens skvaller!

Kl. 09.52
Torbjörn spatserar sakta till skolan med, hör och häpna: en enorm pizzakartong i handen! Har han blivit så däven och nergången efter den tuffa separationen med sina sambos att han inte ens orkar göra sig frukost längre utan beställer pizza att mumsa på under morgonens föreläsning? Kanske är det så att de långa dagarna av plugg och jobb på hemköp har gjort att han inte hinner köpa mat till sig själv utan måste lägga sina sista CSN-pengar på en familjepizza som ska räcka i flera dygn? Var det gårdagens rester han tog med? Spekulationerna är många. En anonym källa säger sig vara relativt säker på att det i alla fall var kebab på pizzan. 

Kl. 15.26
Två av de högljudda ekonom-grannarna anländer hem på sina cyklar efter dagens studier. Blondie-besten, BB (vars röst vi på 148:an skulle känna igen bland tusen andra vid det här laget) chockerar med att ställa cykeln i grannen mittemots cykelställ istället för i sitt egna. Gör han uppror? Kommer en grannfejd värre än något 148:an någonsin skådat grundas till följd av detta? Kommer cyklarna att få stå kvar hela natten? Jag antar att det bara är till att låta tiden avgöra...

TBC

Sofia: JoBbInTeRvJu, uhäää

Äter vegetarisk lasagne och är nervös inför sommarjobbsintervjun som jag ska på idag.


Sofia: Återigen - död åt filosofin!

Ni som följer denna blogg regelbundet har inte svårt att svara på denna fråga: Vad hatar Sofia och Lisa mest i hela världen? Jo, filosofi!
Imorgon är det dags för tenta på 1600 & 1700-tals filosofer. Vi säger bara en sak: Död åt filosofin! Fuck you Bacon, fuck you Filosofins historia, fuck you tenta. Dock inte fuck you åt Martin, vår filosofilärare (det enda bra med filosofin). Om han ändå vore lärare i något annat ämne.Lisa: Bakishäng på ballen

Idag är vi lite bakis, men vi har ätit glass på balkongen i solen vilket var himla fint.
Sen behöver vi alla plugga, men vi skjuter upp det liiite men bara liiite...

Lisa: Vin och dart

Jag och Jenny ska till HG och spela dart tänkte vi. Vi laddar upp med vin först bara.
Vi försökte vara seriösa på en bild, sen gick det bara utför som alltid...
NU KÖR VI DART JENNY!!!!!

Sofia: tårta

Igår var vi på stuff-puben i Kårallen. Det var trevligt värre. Jenny fick för sig att vi skulle dra hem till Anna och laga tårta så det gjorde vi.RSS 2.0