Sofia: Ich heiße Sofia

Idag hade jag min andra tyskalektion. Det visar sig att jag ska lära mig tyska av en snubbe som bara pratar tyska. Fattade typ 3% av vad han snackade om. Sen blir jag så frustrerad av atta typ alla i min klass egentligen är fejknybörjare som har läst tyska på högstadiet och ändå fattar hyfsat. Så det är jag, som inte kan ett skvatt på tyska, som sitter där med öppen mun och ett stort frågetecken ovanför huvudet. Men det är la bara till att bita ihop och kämpa på.
Igår var det Muchen Hoben! Lyckades fixa en biljett i sista minuten och det var SÅ värt det! Hade så himla kul! Här är Sara, jag och Moa när vi dricker vin på campus. Så jävla coola vi är då!
 
En annan sak som gjorde veckan bra var att Mackan var här i några dagar. Vi lagade pizza, såg på Oblivion, second hand-fyndade på Erikshjälpen och drog varsin lyxshake på Max!
 
 
Här är jag, normal som jag är, utanför Mackans bil.
Här är jag, glad, i Mackans bil.
Miss u.

 

Moa: Nollning vecka 2 är igång...

...och fadderiet är avslöjat! Så nu får jag vara offentlig och se glad ut och sådär igen.
 
Tyskakursen började ikväll och det var riktigt roligt. Mer roliga saker:
 
- Sara bor här!
- Nästa lördag ska vi ha inflyttnings/skolstartsfest på 148:an, like the good old days
- Lyssnar på Tegan & Sara och får FANTASTISKA HÖSTKÄNSLOR
- Har massa roliga nollegrejer denna vecka, bland annat münchen hoben, finsittning och utediscot!
 
Sen är det mycket som är jobbigt också, sömnbrist, matbrist osv, men det roliga överväger såklart! Nästa vecka kommer allt ställas i ordning igen och maten och sömnen är välkomna tillbaka.
 
Idag hade vi femkamp och jättekul i Bergs slussar. Fina fadderister, fina faddrar och fina nollan!
 

Sofia: Andra veckan av Nolle-p

Idag är första dagen på andra veckan av Nolle-p! Förhoppningsvis kommer den att bli ännu roligare än den första! Vi spelade för Moas fadderi och hennes turismnollan i lördags och det var en av de roligaste spelningarna under Nolle-p! Det var sån himla bra energi i deras kräftskivetält och alla var så glada.
Igår flyttade Sara (our new roomie) in hit! Det känns superbra! Jag har tvingat henne att hänga med på en spelning med LitheBlås nu i eftermiddag. Hoppas hon gillar det! Men nu blir det till att dra mig mot skolan för lite plugg och sedan tyskaupprop. Nervöscht!

Så här coola var Moa & Johanna som fadderister
 
Drack vodka i skolan med she-type
 
SPELNING!
 
Sen blev det fest hos She-typeeeeeeeeeeeee
 
Och Matilda lånade mina kläder och såg SMOKIN HOT ut i dem
 
 
 
 
 
 
 

Sofia: Nolle-p = LitheBlåshysteri

Tredje dagen på Nolle-p och jag är redan helt slut. Vi i LitheBlås har minst en spelning per dag. Igår blev det tre (plus en liten spontanspelning i någon randompersons trädgård). MEN det är ju så otroligt roligt så det drygar ut tröttheten. Idag är det dock bara en spelning på kvällen så man hinner ta tag i livet lite: jag och Moa ska skicka in vår stipendieansökan senast imorgon (håll tummarna, gott folk!).

 

Sofia: Örebro, gamla fina Örebro

Hej dudes! Denna helg dissade jag Linköping och drog till Örebro för att hänga med Mackan. Han lagade god mat till mig som vanligt. Dessutom passade vi på att kolla in Open Art som har pågått nu hela sommaren. Hela konceptet går ut på att olika konstverk visas ute på offentliga platser. Och nu ska man tydligen kunna rösta om vilket konstverk som ska få stanna kvar permanent. Jag tror att BadBadBoy av Tommi Toija kommer att vinna. Det är en skulptur av en man som kissar ner i Svartån.
 
Dock hoppas jag att min favorit Catch of the day av ROA vinner. Jag älskar ju stora street art-målningar på byggnader!
 
 

Moa: Jäkla fredag

Är helt superslut. En himla massa förkylnings-symptom smyger sig på men jag ignorerar dem alla.
 
 

Sofia: A working class hero is something to be

Hej alla 148:an-fans. For your info: JAG LEVER FORTFARANDE. Ber om ursäkt för sommarens tröga uppdatering. Efter mitt senaste inlägg på denna blogg (se "All by myself" 04-07-2013) kanske de flesta trott att jag gått i något sorts melankoliskt ide. Och så kanske det till en viss del har varit också, men den riktiga anledningen har varit: JOBB. Jag har jobbat som en gnu denna sommar. Legat i som fan. Men nu lovar jag att jag ska ta mig upp ur idet och börja uppdatera er om mitt intressanta liv igen!

Här är en bild på mig som hamnvärd!

Moa: Ledsen och glad

Neil Young ställde så klart in och jag blev skitledsen, men hade en bra helg ändå. The Knife var väldigt bra och allt annat också. Iris Dement var så fin så fin, och för att inte tala om Alicia Keys. Jävlar i havet vad hon var grym. 
 
Det händer inte så jättemycket kul här på 148:an, men vi lovar att denna lama period snart är passé. Det blir ju ofta så på sommaren, eftersom sommaren är SKITTRÅKIG hehe. Men typ den 24:e flyttar Sara in. Världens bästa Sara. Helt superamazing ska det bli.
 
Har inte så mycket annat än lite instabilder, så here you go. 
 
(Här hade Bill Skarsgård precis gått förbi och nuddat Stina på armen)
 
 

Moa: Prettohyllan är framme!

Tjenis. Idag har jag och Sofia, men mest Sofia, fixat och trixat en massa i lägenheten. Bland annat har vi skapat vår efterlängtade prettohylla. Köpte en fin liten bokhylla på Myrorna för 60 kronorz och fyllde den med våra mest klassiska skrytböcker. Innehåller såklart Kafta, Wilde, Strindberg, Shakespeare, Boye... osvosvosv. Så alla kulturprissar där ute, WELCOME TO PARADISE:
 
 
Och imorgon far jag till Göteborg för att träffa min efterlängtade AMANDA och gå på FESTIVAL. Ska se Neil Young och The Knife och Iris Dement. Liksom WHAAAH kommer äga. 
 
Ps kommer bo på hotell ds
 

Moa: I'm back bitchezZzZz

Idag ankom jag Linköping och 148:an efter 5 veckors uppehåll. Så himla konstigt. Det känns verkligen som det var år sedan jag var här, har glömt lite hur man beter sig i civilisationen. Bäste Johanna mötte i alla fall upp mig vid bussen och snart kommer Sofia hem också. ALLTSÅ, älskade saknade finaste människor.
 
Är alltså superhappy. 
 
 

RSS 2.0