VECKANS FÖLJETONG! Dagens tema: Gråta ut hos

Vi på 148:an må vara starka, tåliga och för det mesta väldigt glada. Men det kommer stunder då vi behöver tröst, en axel att luta oss mot och någon annans skjortärm att torka tårarna med. Någon som förstår oss, utan att vi behöver förklara, någon som inte dömer eller tröttnar, någon som vill att vi ska må bra. Så idag ska vi välja varsin person att gråta ut hos.
 
Moa:
Jag skulle behöva en riktigt ödmjuk, snäll och förstående person. En kramgo en. Någon som Mark Darcy. Han skulle orka med mina forsande tårar och obegripliga klagovisor. Han skulle bara sitta där, klappa mig försiktigt på ryggen tills jag kände mig urgråten och tröstad och då skulle han laga god mat åt mig. Tålmodigare person tror jag inte finns. Och är det mig man ska trösta, då är det hög tid att vara tålmodig. 
 


Sara:
Gråta är verkligen inte min starka sida så jag var verkligen tvungen att ta en rejäl funderare över dagens tema. Jag var sugen på att välja Sex and the city-bruttorna men vi skulle ju välja en karaktär och inte fyra, så där rök dom. Efter några timmars tänkande (I kid you not) kom jag på en karaktär jag skulle kunna tänka mig att faktist gråta ut hos. Carmen från Systrar i jeans! Hon är verkligen genomgod och har samtidigt mycket jädrar anamma i sig. Hon vet exakt vad man vill höra och är klok som en bok. Hon skulle låta mig böla och snora på hennes arma axel samtidigt som hon ger mig en varm, härlig kram. Åh älskade Carmen, ta hand om mig!  

 
Sofia:
Jag gillar inte att gråta så någon som skulle få mig back on track är säkert Dumbledore. Han sitter alltid inne med något visdomsord på kläm som han slänger fram vid rätt tillfälle. Dessutom är han väldigt gammal så jag antar att han har sett och hört det mesta, vilket gör att han troligtvis har stött på mina problem tidigare i livet. Så Dumbledore, visdomens källa, jag väljer dig att gråta ut hos.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0