JENNY HÄR: historien om 148an

Som ni förstår är det alltså JennyBennyjuckarKenny här. Ni vet hon som en gång bodde på 148an, i Saras rum, hon som svek Linköping för Norrköping och vars epostadress fortfarande används när man skriver ett inlägg här. Ja ni kanske minns... Jag vet enligt säkra källor att Moa, Sofia, Sara och Mackan har ÖVERJÄVLIGT mycket städande att göra idag, som ni vet så flyt... ja ni vet ju vad som händer imorgon och det pratar vi inte högt om för det pallas inte med. Hur som helst sitter jag på 73265920548972476718254908 bilder från vår beginning at 148an. Det var en sensommar 2011 då Moa och jag åkte till Linköping, hämtade nycklar, tapetserade om vardagsrummet, målade hallen och sov på en madrass i mitt.. jag menar Saras rum. 
Vardagsrummet hade alltså ett grönt hörn när vi flyttade in... FAB värre!
Men se så fint två händiga fruntimmer med noll erfarenhet av tapetsering kan göra det.
Inflyttningsmyyyyyys. Typ.
Första München Hoben. Episkt.
Dagen med stort D: Inflyttningsfesten...
...Då okända män låg i badkaret
...Då ALLA tycktes samlas på golvet i köket
...och då bekanta kom att bli långvariga vänner
Så kom hösten
Torbjörn var född!
Och första Sensation White
Moa och Stina fyllde år och traditionen med ananasen skapades
148an var fabulösa
Första gången det dansades i vardagsrummets alla hörn
Torbjörn hade fest minst lika ofta som oss
Nyår 2011-2012
Lussebak
Larsa kom
och Moa lämnade oss ett tag
Så fyllde jag 20 
Och vi hyllade Norgeland ♥
Ananastraditionen fortsatte och blev en blöt historia..
Erövringen från utekravallen.
 
Och sen kom Hultsfred. Och Budapest. Och Prag. Och sen flyttade lilla jag (rim - extra guldstjärna). Och nu gör alla andra detsamma.
Tack 148an för denna tid. Detta är inte slutet, bara början på ett nytt kapitel, utan oss. Tack för alltid funnits där under alla dessa år. I vått och torrt har du ställt upp med det mesta en lägenhet kan begäras klara av. Men du har aldrig klagat, alltid gjort ditt bästa för att tillfredsställa oss. Det är vi dig evigt tacksam för. Adjö ♥
 
 
 
 

Sofia: Lördag, Söndag, Måndag

Lördag: Var hos She-type och åt gourmetmiddag!
Söndag: Sista repet med LiTHe Blås och Mackan kom tillbaka
Måndag: Har skrivit klart en uppsats på fyra sidor som ska in den 27 februari
 
 
 

Sara: Livet

Sista veckan på 148:an känns sorgligt värre. Men samtidigt så himla spännande!!! Jag var på arbetsintervju på Arlanda i torsdags, sökte tjänsten som flygvärdinna för Norwegian air med bas i Oslo. Kändes verkligen skitbra (dom älskade mig) och jag ska få svar inom två veckor. Annars har jag åkt lite i diket, myst med Taxen Beatrice och partajat. Nu ska det städas!
Moa: Samstag

Här sitter jag och har sådan sjuk mensvärk att det känns som att min livmoder har sprängts och nu slafsar runt i resten av kroppen. Skönt är det att vara tjej. Dämpar smärtan med macka och vin, för ikväll är det sista kvällen jag ser många av mina favoritansikten på väldigt länge.
 
Och igår fick jag, Johanna och Sara in perfekta fredagskvällen: På Spåret OCH Flamman. Inte ofta man hinner med både TV och partaj på samma kväll, men igår så!
 

Sofia: Min sista kravall som student

I torsdags bestämde jag mig, lite spontan sådär, att jag skulle dra ut på kravall med STIG. Just eftersom det skulle bli min sista kravall som student :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Och det var SÅ värt det! Kändes lite vemodigt dock, lite som att dra av ett plåster. Har inte riktigt fattat att jag ska flytta till tyskland på fredag och att jag inte kommer vara student längre när jag kommer tillbaka till Sverige i sommar. Plus att jag inte kommer bo i Linköping heller. Uhääääää, nej nu får jag sluta tänka på sånt!


 

Sofia: Veckan som gått i bilder (bara för att jag inte orkar skriva)

 
 
Och vi har ju varit hundvakt till taxen Beatrice! Hon blev snabbt en favorit på 148:an!
 
 
 

Moa: Onsdag

B-UPPSATSEN ÄR GODKÄND!!!!!!!!!!!!!!
 
Firade med fadderifest på Skytte-c och det var ju helt fantastiskt skabbigt och asroligt. Fadderister är fan dräggigare än festerister. Jag tror det. Det var i alla fall den roligaste fulvinsfesten på länge, och tur är väl det eftersom jag måste leva på detta i ett halvår. I Berlin finns ju varken Skytte-c eller fulvin :(
 
Veckans planer består av i alla fall historiaplugg, packning och förhoppningsvis lite öl där emellan. Och Sara laddar upp för jobbintervju imorgon, med Sims och ädelost:
 
 

Moa: Lately

Idag får ni lite bilder från senaste tiden.
 
Börjar med att slänga in en random bild på Sara och hennes fruktsnopp.
 
Här är jag och Sara drop-dead gorgeous på [hg]s fatöppning.
 
Henke har fyllt hela 24 år, så vi överraskade med superfrukost!
 
Vi hade hemtentavecka och Johanna var trött. Och gömd.
 
Utflyttningsfesten var superfab och jag älskar alla så jävla mycket!!!
 
Beviset på den lyckade gårdagen...
 
Jag, Sara och Beatrice hade en heldag på stan. Vi har nu äntligen blivit riktiga linköpingsbor och suttit på uteserveringen mitt i vintern!
 
Bea blev dock lite trött på all rea.
 
Och idag har jag varit och utforskat Rydskogen med denne superfina.

Utflyttningsfest!

Tack alla som kom på festen igår! Vi hade superkul och vi hoppas att ni också hade det!


 

Moa: Fortfarande bajs

Nej, ingen förbättring på humöret. Det är nog för att Sara är borta. Vi har inte gått terapi-promenad på flera kvällar nu. 
 
På tal om terapi-promenad så är det bästa grejen. I söndags började vi med detta, skulle ta en "sväng runt kvarteret" och kom tillbaka två timmar senare. I tisdags var vi ute och drev i Ryd i tre hela timmar. Det är det absolut skönaste jag kan göra för hjärnan och hjärtat och allt sådant där. Rekommenderas för er som har mycket att ventilera. Om ni känner er sugna är det bara att hänga på, men inte allt för ofta för vi kan behöva prata om rätt så hemliga saker. Hihi älskar hemlisar!
 
Så tills att hon är tillbaka fortsätter jag med tentapluggande och egengjord glass-ätande.
 
 

Sofia: Vardag i bilder

 

Moa: Bajs

Den här dagen. Alltså... den här dagen. Har haft seminarium och opponering, och det känns skitskönt att det är över men är så himla trött att jag inte kan känna mig ett dugg lycklig över det. Kan bero på att jag fortfarande har en hemtenta som ska in på fredag. Kan bero på att jag saknar Marina. 
 
 

Sara: I'm alive

Nu är även jag tillbaka på 148:an! Jag har haft ett lungt jullov i Hampetorp. Här får ni en några bilder som representerar vad jag gjort (ja jag har haft en chillnivå på 150%):
- Varit hundvakt åt taxbebisen Beatrice och myst hela dagarna med henne
- Jag var på nyårsfest i Arboga vilket var väldigt roligt!
- Jag har traditionsenligt ätit mängder av paradispraliner
- Ridit några gånger
- Klippt av håret 
 
 

Sofia: C-uppsatsen, motherfuckers

Trodde aldrig att den här dagen skulle komma men... JAG ÄR KLAR MED C-UPPSATSEN! Därför bjuder jag på en fin bild på mig. Tjolahopp!


Moa: Tillbaka i Ryd!

Nu är jag och Sofia hemma i Linköping igen och det känns toppen. Lite konstigt också. Beror nog på att vi snart ska dra härifrån men innan dess ska ha hunnit med (obs! liknande lista som Sofia gjorde i förra inlägget):
 
- Opponering och the final inlämning av b-uppsatsen
- Hemtenta
- Utflyttningsfest
- Fadderifest
- TK14
- Fortes innedisco
- Flyttstäda
 
Och den 31 januari sätter vi oss på tåget mot ett bättre liv. 
 
Kryddar inlägget med ett par happy vimmelbilder från [hg]s fattömning (och inser att jag kommer vara utan dessa mänskor i ett halvår?! jesus christ!).
 
 
 
 

Sofia: Sista dagarna i Närke

Nu är jag tillbaka i mitt kära Linköping. Känns så himla gött att vara hemma! De sista dagarna i Närke är nu över. 2014 invigdes in Lundby med massa fölk och beerpong. Sedan har man hunnit med en tvådagars släktträff hos min mormor&morfar och en hos markus farmor&farfar!

Ser fram emot de kommande veckorna i Linköping då jag ska göra massa kul:
- Köpa ny dator för stipendiepengarna
- Åka till Norrköping
- Gå på stan (har saknat stan!)
- Ha utflyttningsfest
- Stenköra tyskaplugg så fort uppsatsen är inlämnad

Här är lite bilder ifrån veckan som gått:

 

Moa: SÅ HIMLA GODKÄND

Ni vet min komplettering? Fick detta mail idag:
 
 
Ja hörni, det tog bara typ NIO (?!) månader att få klart den. Haha alltså snälla lär av mig, lägg aldrig sådant här på is. MEN!!! Befrielsen nu!!!!!! OBESKRIVLIG!!!!!!!
 

RSS 2.0