Moa: Åkte visst till Linköping ändå

Eftersom jag är en sucker för Johanna så kunde jag inte motstå hennes tjat. Packade en väska och satte mig på flyget till Linköping förra fredagen och kom tillbaka till Berlin i söndags. Och DÅ följde Stina med. Nu har hon dock åkt hem och dagarna med henne som gäst gick alldeles för fort. 
 
Hur som helst, så var dagarna i Linköping superfantastiska för jag ÄLSKAR LINKÖPING 4-EVER. Började bra med lägenhetsvisning på lördagen med <3<3<3 Petra <3<3<3, och sedan drog jag till universitetet för att det var FLAKDAGEN, vilket innebar att jag fick massa öl av <3<3<3 Johanna <3<3<3 och kaka av <3<3<3 Elin <3<3<3 och kramar av <3<3<3 Lina, Henke och alla andra som jag inte träffat på över tre månader och har saknat <3<3<3. 
 
Efteråt fick vi med oss några tappra hjärtan till [hg] och avslutade traditionsenligt hos <3<3<3 Kullman <3<3<3. <3<3<3 Stina <3<3<3 lagade carbonara och allt var i sin ordning.
 
 
 
På söndagen fick jag träffa <3<3<3 Anna Borg <3<3<3 och vi högläste ur Lida och fikade. Inga konstigheter. Måndag, tisdag, onsdag hade jag det bara allmänt gött med göttiga människor på dagarna och läste Harry Potter med Malin på kvällarna. Sen blev det äntligen TORSDAG! ÖLSTOPET! Bästa eventet på LiU. Världens bästa väder och jag och Elin körde dyr, god, mörk, stark öl innan vi gick över till "billigaste som inte är alkoholfritt", "mest alkohol för billigast pris" och liknande beställningar.
 
 
Fredag var UK-dag och vi festerister som snart har gjort vårt verksamhetsår hängde i Viagraparken och fick öl och vin. OCH PIZZA AV <3<3<3 CAJSA <3<3<3. Efter ett tag bestämde vi oss för att crasha cirkusfesten (festerifesten för alla nya festerister) och det var väl ett asbra beslut. Blev lite nostalgiska innan vi drog till UK, köttade till Johnossi (!!!) och hade det jättekul tills alla drog hem och jag var ensam kvar :( haha... gav också upp när jag insåg att jag bara gick runt runt runt och letade efter människor som aldrig skulle hittas. 
 
 
På lördagen käkade jag och Johanna en KinaThai-lunch innan jag och Malin åt glass i Gamla Linköping och grillade i Skåland och läste Harry Potter. Bästa avslutet ever på skitbra vistelse. När det blev söndag drog jag och Stina till Stockholm, fick äta lunch med <3<3<3 Amanda <3<3<3 vilket var hur fint som helst pga inte träffat henne sen i julas. Och så flög vi till Berran och dagarna här med Stina tar vi i ett annat inlägg. PUSS!
 
 

Sofia: Let your inner top-model shine

 

RSS 2.0